despre Idei Cusute

Bine ati venit in spatiul meu creativ!

Blogul Idei Cusute este despre pasiunea mea pentru textile. De drag, in timpul liber (deduceti de aici ca am un loc de munca full time 🙂 ) ma asez la masuta mea, privesc rafturile cu materiale, nasturi si dantele si imaginez tot felul de nimicuri folositoare pe care le putem incadra in categoria accesoriilor feminine si decorative. Primesc oricand sugestii 🙂 Genti textile casual sau  delicate,  ghirlande decorative si tablouri, agrafe si flori de prins in piept, coliere textile si baticute si inca multe altele pe care nu mi le aduc acum aminte va asteapta sa le descoperiti !

Mai toate lucrusoarele sunt unicat, putand fi indicate ca model pentru o comanda speciala, cu mentiunea ca trebuie sa verific disponibilitatea materialelor si sa aduc elemente noi pentru personalizarea modelului.

Pentru mine detaliile sunt importante si fac diferenta.  Spre exemplu, cand lucrez o geanta am in vedere in egala masura atat realizarea obiectului imaginat de mine cat si calitatea si rezistenta acestuia in timp. Acolo unde cusatura trebuie sa fie dreapta, ea va fi dreapta (nu tremurata sau intrerupta din graba sau nepricepere) si acolo unde obiectul va fi greu incercat ( buzunare interioare, manere, extremitati, inchidere)  materialele vor fi intarite si protejate prin cusaturi duble. Eu ma atasez de lucrurile pe care le port si din aceasta perspectiva creez obiecte care dureaza pentru ca voi sa va bucurati cat mai mult timp de ele.

Lucrez intr-un mediu fara fum de tigara si animale, iar materialele sunt depozitate intr-un dulap doar al lor, ferite de lumina si umezeala.

Testez toate materialele in apa fierbinte pentru a ma asigura ca intra la apa inainte de a fi lucrate si pentru a verifica migrarea culorilor. Dupa principiul ” ce tie nu-ti place, altuia nu face!”

Va mai povestesc tot aici, din cand in cand, despre activitati care-mi fac placere, obiecte, locuri si oameni dragi, calatorii si targuri. Asa ne cunoastem mai bine si aveti ocazia sa aflati care-mi sunt sursele de inspiratie 🙂 Ne putem imprieteni si cu siguranta vom avea si mai multe idei bune impreuna!  lasati un comentariu si va raspund cat pot de repede si bine 🙂

Pentru un profil mai detaliat puteti citi postarile din categoria “Presa”.

Pentru intrebari sau comenzi, imi puteti scrie aici prin comentarii, pe adresa ideicusute@yahoo.com sau Facebook – Idei Cusute (Page sau People).

Si acum, puteti incepe plimbarea prin gradina mea de Idei Cusute!

Cu drag,

Dana Cernat

Idei Cusute

One Response to “despre Idei Cusute”

 1. Luminita Says:

  Buna ziua,

  Ne-am cunoscut la MTR.
  Tot atunci v-am propus si o colaborare.
  Mai este de interes si pentru dumneavoastra?

  Noi acum pregatim Pastele, si ne-am gandit la realizarea catorva produse care credem ca se potrivesc stilului “idei cusute”.

  Indiferent care este raspunsul, il asteptam cu drag.

  Multumim anticipat!
  Luminita Badea
  0741 097 966

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: