S-a jucat “Femei pe Matasari”. Cu multe aplauze. Vrem Bis

Dupa concediu si o nunta pana dimineata (cinste mirilor Alexandra si Mihai !), am ajuns abia duminica la targul handmade organizat in cadrul festivalului Femei pe Matasari. Era a treia zi a evenimentului si cam asta v-as spune eu despre ce am gasit acolo.

Strada, inchisa circulatiei auto, abunda de standuri si corturi care mai de care mai traznite, cu lampioane colorate in rosu, spre a aminti parca de perceptia asupra strazii, perceptie pastrata in memoria colectiva pana astazi si pe care festivalul a incercat timp de trei zile sa o transforme intr-una pozitiva, cu valente cultural-artistice.

Scopul evenimentului a fost acela de a aduce inaintea publicului o strada Matasari cu altfel de femei decat cele cantate in mahala si obosite in carciumile dragostei, care erau pe vremuri si poate chiar si acum, dupa gurile rele, chiar casele riveranilor.

Timp de trei zile, femeia de pe Matasari a fost cea mai frumoasa, cea mai talentata, cea mai inspirata, cea mai jucausa, cea mai curata, cea mai ecologista si cea mai milostiva dintre femei!

Femeia radioasa si perseverenta in pasiunile ei, femeia incapatanata in dragostea ei de bine si frumos, de curat si senin!

Evenimentul a adunat multi nostalgici ai valorilor si optimisti ai schimbarii! Biciclete colorate, rochite cu volane inflorate, palarii de soare, mirare, bucurie si multumirea ca ceva bine se intampla in orasul nostru au fost stampila de pe Matasari in week-end-ul trecut.

Un festival cu mesaj, un manifest artistic atent si variat exprimat si o organizare pe masura au demonstrat minunatia Femeii, iar promisiunea revenirii Femeii pe Matasari nu face decat sa ma bucure!

Mie mi-a placut!

Advertisements

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: